BOMBA nopții! Uite pe cine face Dragnea deputată! Fraților, voi vedeți de ce l-au avansat pe ăla la ANRE? Amănunte INCENDIARE!

BOMBA nopții! Uite pe cine face Dragnea deputată! Fraților, voi vedeți de ce l-au avansat pe ăla la ANRE? Amănunte INCENDIARE!

Fraților, voi vedeți de ce l-au avansat pe ăla la ANRE? Uite pe cine face Dragnea deputată! Este incredibil! În plină campanie mondială împotriva abuzurilor sexuale la care sunt supuse femeile, Dragnea face pe față manevre pentru a-și promova o „feblețe”! Avem de-a face cu un nou caz Cătălina Ștefănescu? Vă mai aduceți aminte de Şeila Abdulamit?

„Să ne întoarcem în timp nițel, nu mult, fix un an de zile.
Pînă la perioada în care listele PSD de candidați la deputăție erau finalizate, iar pe ele apărea un nume surprinzător, atît prin sonoritate, cît și prin implicații.

Tînăra tătăroaică de numai 26 de ani Şeila Abdulamit, căci despre ea vorbim, era prezentată în presă ca fiind ultima feblețe a liderului PSD Liviu Dragnea.

Cu încă un an în urmă, în decembrie 2015, făcuse vîlvă o vizită neobișnuită făcută de Liviu Dragnea în căminele din Regie, încărcat cu zacuscă, tobă și vin, pentru a revedea camera unde studiase pe vremuri, ca student al Politehnicii.
În cadrul vizitei, Dragnea a socializat cu tînăra Șeila, ocupantă chiar a respectivei camere, filmulețul făcînd oarece carieră pe net.De aici pînă la plasarea pe listele partidului nu a mai fost decît un pas.
Cu toată bunăvoința liderului PSD, însă, de a o plasa pe liste, și încă alea de București, deși tătăroaica e din Constanța, tînăra nu a prins un mandat de deputat.

Dar îl va prinde acum, în urma demisiei lui Chiriță, trimis la ANRE.

Pentru că următorul candidat pe listă e Ciprian-Cătălin Necula, numai că acesta a avut neinspirația de a demisiona din partid în februarie, nemulțumit de ratarea deputăției.
Următoarea e Gabriela-Maria Podaşcă, fostă consilieră a lui Victor Ponta și cu asta am cam zis totul și i-am cam pus cruce. Următorul după Podașcă e Florian-Daniel Geantă, dar acesta deține președinția AVAS și e greu de crezut că se va da dus de acolo.
Și uite așa ajungem și la locul următor, ocupat de Şeila Abdulamit, care își va vedea visul cu ochii, chiar dacă mai tîrziu cu un an. Dovadă că Dragnea e, la urma-urmei, un om de cuvînt, dezvăluie Bogdan Tiberiu Iacob pe  Inpolitics.ro .
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fiul patronului Cris-Tim, condamnat la 3 ani și 2 luni de închisoare cu executare pentru trafic de cocaină

2 LIVE TEXT | Război în Ucraina. Lupte intense pentru Bakhmut. Autoritățile ruse vor să interzică circulația hrivnei în zonele ocupate

3 „Am dispus angajaţilor firmelor mele să închidă conturile la băncile austriece, iar pe viitor nu mai cumpăr motorină de provenienţă austriacă pentru c…

4 Daniela, polițista sexy care a devenit virală

5 „Nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firmă cu acționariat austriac” / Primul patron important din România care „ridică piatra”