BOMBA zilei! Dragnea nu crede că PSD va mai câștiga alegerile! Ce spune despre pușcărie!

BOMBA zilei! Dragnea nu crede că PSD va mai câștiga alegerile! Ce spune despre pușcărie!

Dragnea nu crede că PSD va mai câștiga alegerile! Ce spune despre pușcărie! Interesante amănuntele furnizate de gălățeanul Bogdan Lungu despre ce i-a spus Dragnea după ce ei au rămas singuri.

Conform publicației Alternativa, ziariștii prezenți la evenimentul „Grătar la Dragnea” au fost rugați să părăsească sediul PSD, iar Liviu Dragnea l-a invitat pe gălățeanul Bogdan Lungu să mai stea un pic la taclale.

„Am rămas și eu surprins că Dragnea mai voia să stăm de vorbă după ce au plecat ziariștii. Mi-a zis că vrea să mai ținem legătura, că să îi dau adresa mea de e-mail, că poate ne mai găsim la o bere. I-am explicat că eu nu o să fiu în viața mea simpatizant al PSD și cu atât mai puțin al lui. La un moment dat, Dragnea mi-a spus că nu crede că va mai câștiga alegerile peste 2 ani. Probabil că se referea la alegerile parlamentare. L-am întrebat și despre procesele lui și dacă este pregătit să meargă la pușcărie. Aici a cam dat-o cotită, că și el ar vrea ca procesele să termine mai repede, că nu are nimic de ascuns… vrăjeală de-a lui, de pesedist bătrân. Eu nu am crezut o iotă din ce mi-a spus, că doar nu m-am tâmpit să am încredere în unul ca Dragnea. Am vrut doar să arăt că sunt om serios, că protestatarii #rezist se țin de cuvânt și asta am arătat. Atâta tot”, ne-a declarat Bogdan Lungu astăzi, după ce a ieșit de la întâlnirea cu Liviu Dragnea, relatează Alternativa.

Sursa foto: Bogdan Lungu.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Care sunt cele două trasee pe unde ar intra Rusia în România în cazul unei invazii terestre / Ce spune raportul …

3 Două femei, una frumoasă, una...

4 Ioana Băsescu, cu un picior în pușcărie! / „Ea mi-a cerut să fac plăți nereale în campania din 2009”

5 De citit! / Valentin Naumescu: Rusia va pierde războiul din Ucraina