BOMBA zilei! Dragnea nu crede că PSD va mai câștiga alegerile! Ce spune despre pușcărie!

BOMBA zilei! Dragnea nu crede că PSD va mai câștiga alegerile! Ce spune despre pușcărie!

Dragnea nu crede că PSD va mai câștiga alegerile! Ce spune despre pușcărie! Interesante amănuntele furnizate de gălățeanul Bogdan Lungu despre ce i-a spus Dragnea după ce ei au rămas singuri.

Conform publicației Alternativa , ziariștii prezenți la evenimentul „Grătar la Dragnea” au fost rugați să părăsească sediul PSD, iar Liviu Dragnea l-a invitat pe gălățeanul Bogdan Lungu să mai stea un pic la taclale.

„Am rămas și eu surprins că Dragnea mai voia să stăm de vorbă după ce au plecat ziariștii. Mi-a zis că vrea să mai ținem legătura, că să îi dau adresa mea de e-mail, că poate ne mai găsim la o bere. I-am explicat că eu nu o să fiu în viața mea simpatizant al PSD și cu atât mai puțin al lui. La un moment dat, Dragnea mi-a spus că nu crede că va mai câștiga alegerile peste 2 ani. Probabil că se referea la alegerile parlamentare. L-am întrebat și despre procesele lui și dacă este pregătit să meargă la pușcărie. Aici a cam dat-o cotită, că și el ar vrea ca procesele să termine mai repede, că nu are nimic de ascuns… vrăjeală de-a lui, de pesedist bătrân. Eu nu am crezut o iotă din ce mi-a spus, că doar nu m-am tâmpit să am încredere în unul ca Dragnea. Am vrut doar să arăt că sunt om serios, că protestatarii #rezist se țin de cuvânt și asta am arătat. Atâta tot”, ne-a declarat Bogdan Lungu astăzi, după ce a ieșit de la întâlnirea cu Liviu Dragnea, relatează  Alternativa .

Sursa foto: Bogdan Lungu.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandal online / Denise Rifai contraatacă „sexual”: „Nu vă căutați acum în pantaloni căci nu veți găsi mare lucru!”

2 Generalul Coldea, filat și fotografiat pe aeroportul din Geneva și în avion...

3 O imagine care va aduce gheață în chiloții multor pesediști...

4 Simplă speculație de presă?

5 Bădălău a refuzat să dea declarații la DNA / Procurorii au înregistrări video de la toate discuțiile pesedistului cu denunțătorul său, primarul Dan Pasa…