BOMBA zilei! Suntem în FALIMENT? Tudose, întâlnire cu FMI și Banca Mondială!

BOMBA zilei! Suntem în FALIMENT? Tudose, întâlnire cu FMI și Banca Mondială!

Bomba zilei! Suntem în faliment? Tudose, întâlnire cu FMI și Banca Mondială! Premierul Mihai Tudose s-a intalnit marti cu delegatii ale FMI si Bancii Mondiale, potrivit unor surse guvernamentale. Intalnirea cu FMI are loc cu putin inainte ca institutia financiara sa finalizeze raportul de tara, dezvăluie  HotNews.ro.  . In vederea intocmirii raportului de tara, reprezentantii FMI vor avea acces la bazele de date ale ANAF.

Din delegatia guvernamentala au mai facut parte ministrul Finantelor - Ionut Misa, ministrul Sanatatii - Florian Bodog, si consilierul Marius Nica.

Premierul Mihai Tudose a confirmat marti la Parlament ca a avut o intalnire cu o delegatie a FMI. El a spus ca nu a fost vorba despre bani sau imprumuturi, ci ca i-a chemat ca sa le ofere acces la datele Ministerului Finantelor pentru prognozele viitoare.

"Ultimele doua prognoze le-au cam gresit, Romania nu a functionat cum a zis FMI, ci un pic mai bine. Ca sa nu mai apara greseli, le-am oferit acces la datele Ministerului Finantelor", a spus Tudose.

"Le-am atras atentia, sunt ditamai organismul si lumea se uita. Sa fie mai atenti. Vedeti la finante toata hirtogaraia, toate cifrele, toate prognozele noastre", a mai spus Tudose.




Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro