Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

BOMBA zilei! TelDrum, profit de aproape un milion de euro în 2017, dublu faţă de anul precedent/Firma are 7 milioane datorii la stat

Tel Drum a avut o cifră de afaceri de aproximativ 33 de milioane de euro (155847547 de lei) şi un profit net de aproape un milion de euro (4544138 de lei), rezultă din declarațiile depuse de reprezentanţii firmei în 2017, consultate de G4Media.ro. Datele financiare ale societăţii teleormănene au fost publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe. La finalul anului, Teldrum avea 580 de angajaţi.

Comparativ cu 2016, profitul inregistrat este dublu (2191320 de lei în 2016), in timp ce cifra de afaceri a scazut cu aproxilativ 30%( 223531810 de lei în 2016).

Din tabelul creanțelor Tel Drum publicat de Supervizor.ro, consultat de G4Media.ro, rezultă că Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili are de recuperat de la Tel Drum o creanță de 5.399.690 lei, actualizată cu suma de 1.450.113 lei, reprezentând creanțe bugetare constatate prin rapoarte de inspecție fiscală întocmite ulterior deschiderii procedurii de insolvență. Prin urmare, datoriile Tel Drum la bugetul de stat se ridică la aproape 7 milioane de lei.

Teldrum si-a cerut insolventa în 17 ianuarie anul acesta, în ziua în care DNA a extins urmărirea penală împotriva firmei “suspectă pentru săvârşirea infracţiunilor de: constituire a unui grup infracţional organizat, evaziune fiscală în formă continuată, complicitate la două infracţiuni de abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite pentru sine sau altul.”

Legătura dintre TelDrum și familia Dragnea. Chiar dacă Ferma Salcia SA a încheiat anul 2017 cu pierderi de 1,3 milioane lei, Ştefan Valentin Dragnea, fiul liderului PSD, Liviu Dragnea , nu are motive să fie foarte supărat pentru că alte două firme din portofoliul lui au înregistrat profituri semnificative anul trecut, a dezvăluit Supervizor.ro pe data de 24 aprilie.

Potrivit sursei citate, Tel Drum ar fi garantat un credit pentru Gransiloz, firmă controlată de o firmă deținută de Dragnea Jr. Acest detaliu este interesant în contextul în care Liviu Dragnea susține că nu are legătură cu Tel Drum.

Nu este primul credit garantat de Tel Drum pentru firmele controlate de Dragnea Jr. HotNews.ro a dezvăluit în martie 2017 cum o fermă de porci deținută de Tel Drum ajunge în aprilie 2014 de la Tel Drum SA, companie cu care președintele PSD a negat mereu că ar avea vreo legătură, în proprietatea fiului lui Liviu Dragnea.

”După ce fermele Romcip SA ajung în acte pe numele fiului lui Dragnea, societatea prelungește un contract de creditare de tip factoring până în noiembrie 2015 cu Unicredit Bank, împrumut cu o valoare de 2 milioane de lei. Contractele de creditare de tip factoring înseamnă că debitorul cedează la bancă sumele viitoare ce urmează să fie încasate de la parteneri.

Pe lângă ipoteca mobiliară pusa pe viitoarele încasări ale Romcip, înțelegerea cu banca este garantată cu bilete la ordin emise în alb pe numele lui Petre Pitiș și a Danei Mihaela Pitiș. Petre Pitiș nu mai avea nicio legătură cu fermele de porci de șase luni, cu toate acestea el garantează un credit al firmei controlate de fiul lui Dragnea”, dezvăluia HotNews.ro în martie 2017.

Galerie foto și documente


Marian Fișcuci și Liviu Dragnea


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Virgil Măgureanu, dezvăluiri fără perdea despre personajele care au îngropat România în ultimii 30 de an…

2 PSD se pișă pe români! Odrasla pușcăriașului, Mihnea Năstase, a participat marți la ședința de guvern

3 ALERTĂ CCR îl obligă pe președinte să revoce miniștrii demiși de Dăncilă! Dăncilă, obligată să vină în Parlame…

4 OFICIAL Politehnica București confirmă că diploma președintelui Transelectrica este FALSĂ! Amănunte INCENDIARE…

5 BREAKING Moțiunea de cenzură, vinerea viitoare, pe 27 septembrie! Au semnat parlamentari de la USR, PMP, UDMR,…

recomandări

Te ia DNA: Mihai Mohaci

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cele mai înduioșătoare poze cu animăluțe pe care le-ai văzut