Bombardamente ucrainene lângă Sankt Petersburg. Rușii anunță explozii la un bloc și o conductă de gaz

Bombardamente ucrainene lângă Sankt Petersburg. Rușii anunță explozii la un bloc și o conductă de gaz

Autoritățile regiunii Belgorod din vestul Rusiei au anunțat că sâmbătă, 19 octombrie, ucrainenii au bombardat zona, fiind afectate un bloc de locuințe și o conductă de gaz.

Explozii FOTO Alexander Drozdenko (Telegram)

Viacheslav Gladkov, guvernatorul regiunii Belgorod, vestul Rusiei, a anunțat, sâmbătă, 19 octombrie, că ucrainenii au bombardat orașul Șebekino și satul Voznesenovka. Obuzele au lovit un bloc de locuințe și hala unei întreprinderi industriale.

O altă explozie urmată de un incendiu a avut loc sâmbătă la o conductă de gaz în districtul Vsevolozhsk din regiunea Leningrad, a declarat guvernatorul regiunii, Alexander Drozdenko. „Pompierii și salvatorii sting incendiul provocat de o explozie la o conductă de gaz între Berngardovka și Kovalevo“, a anunţat acesta într-un mesaj pe canalul său de Telegram .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale