Bombardamentele ruse nu ne vor frânge, declară Zelenski, care a stat în întuneric lângă epava unei drone

Bombardamentele ruse nu ne vor frânge, declară Zelenski, care a stat în întuneric lângă epava unei drone

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat vineri, stând afară, în întuneric, lângă epava unei drone doborâte, că numeroasele atacuri ruse asupra centralelor electrice nu vor frânge spiritul ucrainenilor, informează Reuters.

Zelenski s-a adresat ucrainenilor stând lângă epava unei drone FOTO: Captură Video

Renunţând la cadrul său obişnuit de interior, Zelenski a spus în mesajul său video zilnic că în ultimele două zile Kievul a doborât 23 de drone.

În ultimele două săptămâni, Rusia a lansat zeci de rachete şi vehicule aeriene fără pilot asupra reţelei ucrainene de producţie a energiei electrice, cauzând daune majore şi întreruperi de curent.

„Bombardamentele nu ne vor frânge: să auzi imnul inamicului pe pământul nostru este mai înfricoşător decât (să auzi) rachetele inamicului pe cerul nostru. Nu ne este frică de întuneric”, a declarat Zelenski.

Kievul şi patru regiuni ucrainene ar putea fi nevoite să întrerupă alimentarea cu energie electrică pentru mai mult timp decât era prevăzut, după atacurile ruse, a anunţat joi un oficial ucrainean de rang înalt.

Zelenski a mai spus că Rusia a lansat până acum mai mult de 8.000 de atacuri aeriene şi 4.500 de rachete.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Era ciufulit și nearanjat, m-a luat în brațe, mă mângâia și mă pupa” / Dezvăluirile fără perdea ale amantei lui Ludovic Orban

2 Cântărețul Mircea Rusu a fost încarcerat / El este autorul hitului „Omul bun și pomul copt”

3 Foarte interesant! / De ce a venit șeful KazMunaiGaz, patronul Rompetrol, în România

4 Citiți, oameni buni! / Ambasada SUA din Rusia a făcut public un scurt inventar al armelor și echipamentelor trimise de americani în URSS în timpul celui…

5 VIDEO Priviți ce face vietnamezul ăsta într-o fabrică din Cluj