„Bombardați Haga!” / Delir în direct al propagandiștilor ruși, la TV

„Bombardați Haga!” / Delir în direct al propagandiștilor ruși, la TV

Propagandiștii ruși, în frunte cu Vladimir Solovyov, continuă mesajele isterice pe fondul amenințărilor privind ajungerea în fața Tribunalului Internațional a lui Vladimir Putin și regimului său.

Margarita Simonyan și Olga Skabeeva „s-au plâns” că vor ajunge în boxa Tribunalului de la Haga pentru crimele din Ucraina. Prima s-a bucurat de atacurile asupra infrastructurii ucrainene, iar ce-a de-a doua a cerut armatei ruse să lupte pe mai multe fronturi pentru ca Ucraina să ceară un armistițiu.

Însă și-au dat seama cum ar putea „evita procesul de la Haga”.

Într-un videoclip dintr-un program de propagandă, se poate vedea calea pe care au găsit-o, extrem de simplă: bombardați Haga!

Federația Rusă ar putea să ocupe Țările de Jos și să amenințe că vor învinge Statele Unite „în 2 zile”.

"Ei (în Occident - n.red.) vor să distrugă Rusia. Și care este scenariul nostru? Nu am exprimat niciodată ceea ce ne dorim!" – spune Solovyov.

„Dacă vor fi amenințări directe la adresa Statelor Unite, războiul se va încheia în două zile”, a sugerat propagandistul.

"Trebuie să mergem la Haga... Suntem complet nebuni! Marea Rusia să fie amenințată de oricine?" - a spus Solovyov. El a cerut o lovitură preventivă împotriva Olandei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

4 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?