Bono, solistul trupei U2, are un frate vitreg de a cărui existenţă nu a ştiut zeci de ani: "Este o familie foarte apropiată"

Bono, solistul trupei U2, are un frate vitreg de a cărui existenţă nu a ştiut zeci de ani: "Este o familie foarte apropiată"

"Mai am un frate, pe care îl iubesc şi îl ador, despre care nu ştiam că îl am", a declarat el la emisiunea Desert Island Discs de la BBC Radio 4, conform BBC .

Cântăreţul a spus că a aflat despre fratele său vitreg în anul 2000, adăugând că este "împăcat" cu acest lucru.

Artistul în vârstă de 62 de ani i-a spus prezentatoarei Lauren Laverne că mama sa, Iris, care a murit în 1974, nu ştia că soţul ei avea un copil cu o altă femeie.

"Este o familie foarte apropiată", a spus Bono, "şi aş putea spune că tatăl meu a avut o prietenie profundă cu această femeie superbă, care face parte din familie, iar apoi au avut un copil. Şi totul a fost ţinut secret".

După ce a aflat, Bono a vorbit cu tatăl său, Bob, înainte de moartea acestuia, în 2001.

"L-am întrebat dacă o iubeşte pe mama mea, iar el a spus că da", şi-a amintit el. "Şi l-am întrebat cum s-a putut întâmpla aşa ceva, iar el a spus: "Se poate", şi că a încercat să îndrepte lucrurile.

"Nu şi-a cerut scuze, ci doar a afirmat: "Acestea sunt faptele". Şi sunt împăcat cu asta".

Întrebat dacă mama sa ştia, Bono a răspuns: "Nu, nimeni nu ştia”

„Tatăl meu, evident că trecea prin multe, dar parţial capul lui era în altă parte, pentru că inima lui era în altă parte."

Cântăreţul mai are şi un frate mai mare, pe nume Norman.

În cadrul emisiunii, Bono a discutat despre moartea mamei sale, în urma unui anevrism cerebral, când el avea doar 14 ani, şi despre cum moartea ei a avut un impact enorm asupra familiei sale.

"Este psihologie de buzunar, dar mi-am găsit imediat o altă familie - am format U2, am găsit-o pe Ali [Hewson, soţia sa], s-a întâmplat destul de repede", a spus el.

Bono a descris relaţia sa cu tatăl său ca fiind "complicată", adăugând: "Sunt sigur că mi-a fost greu să mă descurc,”

„Şi el făcea faţă la multe. Nu ştia prea bine ce se întâmplă. Şi ulterior am înţeles că el făcea faţă altor lucruri".

Bono, care are în plan să lanseze o autobiografie în cursul acestui an, a devenit celebru la începutul anilor 1980 şi a devenit unul dintre cele mai mari staruri rock din întreaga lume.

Printre hiturile trupei se numără Vertigo, Beautiful Day, One, With Or Without You şi I Still Haven't Found What I'm Looking For.

El a scris multe dintre cele mai de succes melodii ale grupului, şi a devenit cunoscut şi ca activist pentru drepturile omului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...