Boris Johnson a trimis, înainte să demisioneze, invitaţii la o petrecere pentru a-şi sărbători nunta secretă

Boris Johnson a trimis, înainte să demisioneze, invitaţii la o petrecere pentru a-şi sărbători nunta secretă

La căsătorie au fost invitate 30 de persoane, din cauza restricţiilor sanitare impuse în lupta împotriva covid-19.

Încolţit de o avalanşă de demisii, alimentată de acumulare de scandaluri, Boris Johnson, în vârstă de 58 de ani, şi-a anunţat joi demisia din postul de şef al Partidului Conservator, însă intenţionează să rămână la Downing Street până la alegerea succesorului său de către conservatori.

”Ne-ar plăcea tuturor să avem o nuntă grandioasă pe cheltuiala contribuabilului, la Chequers, dar el n-o va putea face, pentru că britanicii vor considera asta odios”, a reacţionat la postul de radio LBC primarul laburist al Londrei Sadiq Khan.

Sadiq Khan consideră că Partidul Conservator ”nu va accepta o situaţie în care el (Boris Johnson) să rămână premier în beneficiul său personal şi nu în interesul naţional”.

Este vorba despre a treia căsătorie a lui Boris Johnson, care are cel puţin şapte copii, dintre care doi cu Carrie.

Boris Johnson a fost deja criticat din cauza unei renovări foarte scumpe a apartamentelor în care locuieşte de la Downing Street, finanţată de către un donator al Partidului Conservator, la fel ca, dezvăluie The Times, un proiect foarte scump, până la urmă abandonat, de a construi o căsuţă în copac, la Chequers, pentru fiul său Wilfrid.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…