Boris Johnson va schimba locul petrecerii de nuntă, care era programată la reşedinţa oficială de vacanţă a premierului Marii Britanii

Boris Johnson va schimba locul petrecerii de nuntă, care era programată la reşedinţa oficială de vacanţă a premierului Marii Britanii

Cotidianul The Mirror a relatat joi că Johnson, care a declarat că va demisiona, a dorit să rămână în funcţie câteva luni în special pentru că plănuia să organizeze o petrecere la reşedinţa sa oficială de la Chequers, la sfârşitul acestei luni, pentru a-şi sărbători căsătoria.

Un aliat al premierului a declarat, sub rezerva anonimatului, că „este complet ridicol să sugerezi” că petrecerea a fost un motiv pentru ca Johnson să rămână în funcţie în calitate de interimar. Petrecerea nu ar mai avea loc la Chequers.

Întrebat joi despre acest raport, un purtător de cuvânt al Downing Street a declarat: „Premierul are un puternic simţ al datoriei şi va continua să îşi servească ţara până când un nou lider va fi instalat, doar pentru a-şi continua obligaţia faţă de public”.

Pe lângă reşedinţa oficială de pe Downing Street 10 din Londra, prim-miniştrii britanici au folosit în mod tradiţional Chequers, o casă de de vacanţă, construită în secolul al XVI-lea situată la nord de capitală, ca refugiu personal, loc de găzduire a liderilor mondiali şi, ocazional, pentru a organiza petreceri.

Johnson s-a căsătorit anul trecut cu Carrie, în vârstă de 34 de ani, în cadrul unei ceremonii discrete şi secrete la Catedrala Westminster din centrul Londrei, în mijlocul pandemiei de coronavirus.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante