Borussia Dortmund și-a luat gândul de la titlu

Borussia Dortmund și-a luat gândul de la titlu

Eșecul din derby-ul cu Bayern Munchen i-a determinat pe oficialii Borussiei Dortmund să își ia gândul de la câștigarea titlului în Bundesliga. Următorul meci al celor de la Dortmund va avea loc duminică, pe terenul lui Paderborn, unde gruparea lui Lucien Favre este mare favorită privind cotele de pe pariuri NetBet (operator licențiat ONJN - L1160651W000195 - valabilă până pe 30 iunie 2026). Pe lângă oferta extraordinară la pariuri sportive, mai găsiți, pe aceeași platformă, peste 1.200 de pacanele Netbet, care pot fi jucatate atât pe bani reali cât și virtuali. De asemenea, pe NetBet sunt disponibile cele mai multe loterii online internaționale ce pot fi jucate din țara noastră, mese de ruletă și blackjack live, poker și multe altele.

Tot în oferta de pariuri NetBet găsim și cotele pentru meciul dintre Paderborn - Borussia Dortmund, programat duminică de la ora 19:30. Dortmund are cota 1.31 să obțină o victorie pe terenul ultimei clasate din Bundesliga. Această cota este destul de bună pentru o echipă rănită precum Dortmund, care va avea dorința de revanșă după înfrângerea cu 0-1 din derby-ul cu Bayern Munchen, venită ca urmare a unui gol superb marcat de Kimmich.

Înaintea acestui meci, tensiunea este destul de ridicată în lotul Borussiei Dortmund, iar presa germană a scris inclusiv despre o posibilă plecare a antrenorului Lucien Favre. Totuși, acesta a fost confirmat în funcție de directorul sportiv Michael Zorc, deși jurnaliștii germani avansau deja numele viitorului antrenor: Niko Kovac.

Pe de altă parte, conducerea lui Dortmund recunoaște că titlul este pierdut deja. După eșecul de marți, Dortmund a rămas pe locul doi, la șapte puncte în spatele liderului Bayern Munchen, cu șase meciuri rămase de disputat.

"Înaintea acestui sezon am spus că vrem să jucam din nou pentru titlu. Nu am reușit să fim mai buni decât Bayern. Da, putem fi dezamăgiți acum, dar trebuie să tragem aer în piept și să stabilim noul obiectiv pentru duminică. Ne axăm în totalitate în lupta pentru locul doi", a afirmat Zorc.

Pentru locul secund din Bundesliga, Borussia Dortmund se luptă în mod deosebit cu RB Leipzig, care are 55 de puncte, două mai puțin decât gruparea lui Favre. Borussia M'Gladbach și Bayer Leverkusen pot pune și ele probleme, ambele având 53 de puncte.

La prima vedere, Borussia Dortmund are trei puncte sigure în deplasarea de duminică de la Paderborn. Această echipă este ultima din clasament, chiar dacă e neînvinsă de la reluarea campionatului, cu trei remize înregistrate în tot atâtea partide.

O posibilă problemă ar putea consta în eventuala absență a lui Haaland, care s-a accidentat în timpul meciului cu Bayern Munchen. Totuși, Dortmund îl așteaptă din nou la un nivel maxim pe Jadon Sancho, după ce acesta a avut probleme de ordin fizic la ultimele partide și nu a putut fi la cel mai bun nivel al său. De la Dortmund vor absenta sigur Schulz și Zagadou, în timp ce de la Paderborn nu vor juca Kilian și Gjasula.

În turul campionatului, Borussia Dortmund și Paderborn au oferit unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale sezonului, încheiat la egalitate, scor 3-3. Paderborn a șocat asistența de pe Signal Iduna Park, reușind să conducă cu 3-0 la pauză, dar a fost egalată în partea secundă, cu golul de 3-3 venit în prelungiri, în uralele celor 81.365 de spectatori.

Ultima deplasare într-un meci oficial a celor de la Dortmund pe terenul lui Paderborn datează din 2014, când scorul a fost 2-2. În schimb, un alt meci de poveste dintre cele două echipe a avut loc în Cupa Germaniei, în 2015, când Dortmund s-a impus cu un zdrobitor 7-1 pe teren propriu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...