Botez cu scandal în Clanul Năstase. Fester(C.Ștefănescu), pe-acolo și el...

Botez cu scandal în Clanul Năstase. Fester(C.Ștefănescu), pe-acolo și el...

Fiii lui Adrian Nastase si Fester Codrin Stefanescu au tras o paranghelie in miez de noapte de au trezit un intreg cartier. „Este vremea smecherilor”, a scris pe Facebook jurnalista Oana Dobre Dimofte. O petrecere extrem de zgomotoasa organizata de Mihnea Nastase pentru botezul nepotului sau, fiul lui Andrei Nastase, a trezit intreg cartierul Baneasa din Bucuresti, in noaptea de vineri spre sambata. Petrecerea a avut loc intr-o locatie de lux, la Clubul Diplomatilor, deținut de  Puiu Popoviciu și Dragoș Dobrescu.

Cum a ajuns Restaurantul Diplomatic din Parcul Herăstrău să fie închiriat de o firmă controlată de Puiu Popoviciu și Dragoș Dobrescu?

Restaurantul Diplomatic și 19 hectare din Parcul Herastrău, ambele monument istoric, au ajuns să fie închiriate, în ultimii cinci ani, de o firmă controlată prin interpuși de Dragoș Dobrescu și Puiu Popoviciu. În 1996, clădirea, alături de o suprafață de 19 hectare din Parcul Herăstrău, au fost date de Ministerul Afacerilor Externe în folosință gratuită unui ONG – Clubul Diplomaților București. În 2012, ONG-ul a închiriat clădirea și terenul, pe o perioadă de 8 ani, firmei Hotpoint Netwok, deținută pe rând de cei doi afaceriști. Restaurantul a fost modernizat, fiind unul dintre cele mai scumpe din București, însă a fost pus ca și garanție de Hotpoint pentru obține un credit bancar de peste patru milioane de lei, a dezvăluit acum câteva zile  justitiecurata.ro .

Incidentul a fost relatat de jurnalista Oana Dobre Dimofte, care locuieste in zona. Desi se afla la o distanta destul de mare de Clubul Diplomatilor, ea a spus ca volumul sunetului era foarte ridicat.

„Este ora 01:23. Update: Este ora 01:47. Update 2: Este ora 02:17. La Clubul Diplomatilor e nunta, sau chef, sau ceva. Se aude in tot cartierul Baneasa. O dizeuza urla din toti plamanii o melodie nedefinibila si e ajutata de toti decibelii statiei de amplificare. Noi locuim la mai bine de un kilometru si o auzim ca si cum ar fi vizavi.

Banuiesc ca este petrecerea unui smecher, la care sunt invitati alti smecheri. Pentru ei nu exista reguli, nu exista respect, nu exista convivialitate. Exista ‘sa ne simtim noi bine si pe restul sa-i ia dracu’.

Este vremea smecherilor, prieteni. Si nunta in tot cartierul Baneasa.

Si n-am nici cel mai mic chef sa sun la Politie. Pentru ca nu mai am nici cel mai mic chef sa fiu singura sau aproape singura atunci cand ceva ne deranjeaza pe foarte multi. Sa behaie in microfonul ala pana or crapa difuzoarele!

Este vremea smecherilor. Nu o sa fiu, vreodata, smechera. Am refuzat destule ocazii, asa ca stiu asta. Dar si fraiera m-am cam saturat sa ma simt.
#StatusDeNoapteBuna

Update 3: Este ora 02:30. Am sunat la Politie. Au spus ca trimit un echipaj. In 5 minute, au dat muzica MULT mai incet.

Fuck it. Probabil ca sunt fraiera cartierului. Aia e, altfel nu stiu sa fiu. Dar, in noaptea asta, cartierul are liniste. Poate chiar datorita mie. Fraierii mai si castiga, uneori”, scris jurnalista in noaptea de vineri.

Ulterior, ea a aflat cine a organizat toata paranghelia.

„Am aflat ce eveniment a fost acela care a deranjat, aseara, tot cartierul Baneasa. Cel la care a urlat muzica de toti decibelii. Si pentru care am sunat la Politie, la 2:20 noaptea. Intuitia mi-a spus ca era vorba de cineva mega-smecher. Inca de la focurile de artificii de cateva mii bune de euro mi-a spus asta intuitia.

Am crezut ca era o nunta. In legatura cu asta m-am inselat.

Am primit un pont si m-am apucat sa verific. Si s-a confirmat.

Era un botez. Al nepotului lui Adrian Nastase. Fiul lui Andrei Nastase si finul lui Mihnea Nastase. Mihnea si-a dat si check-in la Clubul Diplomatic si m-a scutit sa caut alte probe.

Ai zice ca problemele serioase cu legea te fac mai discret. Aiurea, artificiile si decibelii sa traiasca! Si totala lipsa de respect pentru linistea a mii de oameni, Si, desigur, check-in-ul pe FB. Si copilul sa fie sanatos, ca n-are nicio vina”, a completat jurnalista, citată de  Aktual24.ro .

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori

4 Ucraina pregătește contraatacul! / „Urechile rușilor se deschid doar atunci când o bâtă militară gigantică le lovește capul”

5 „Mi-au măcelărit familia. Istoria se repetă pentru ultima oară”