Botezatu are „bucurii” la ea?/„Cea mai bine îmbrăcată femeie de la noi este Camelia Șucu, la această oră”

Botezatu are „bucurii” la ea?/„Cea mai bine îmbrăcată femeie de la noi este Camelia Șucu, la această oră”

Cătălin Botezatu și-a schimbat preferințele în materie de femei, în ultima vreme! Cel puțin la capitolul, femei bine îmbrăcate, Bote nu o mai pune pe Mihaela Rădulescu pe primul loc. Click.ro a aflat cine e femeie care-l dă pe spate pe celebrul creator de modă.

Cătălin Botezatu a analizat ținutele divelor din România și așa am aflat și noi că celebrul creator de modă și-a schimbat preferințele în materie de femei bine îmbrăcate! Pe locul întâi, până acum, era fără drept de apel Mihaela Rădulescu. Acum, Bote are o nouă muză.

„Părerea mea este că cea mai bine îmbrăcată femeie de la noi este Camelia Șucu, la această oră! La capitolul bărbați, pe primul loc e Cătălin Botezatu, evident! Glumesc, dar nu văd unul mai bine îmbrăcat ca mine pe aici!”, a declarat designerul, pentru Click!

Botezatu crede că româncele au început să se îmbrace mai bine. Prin urmare, și divele noastre pun ce au mai de preț pe ele pe la evenimente. Multe, însă, o cam dau cu nuca-n perete, în ciuda firmelor afișate cu ostentație.


„Româncele se îmbracă din ce în ce mai bine! Și bărbații, pot să spun, au început să fie foarte atenți. Eu, cel puțin, în ultima vreme, îmbrac vedetele de la Hollywood, și mai puțin din România. Sacoul ăsta l-a îmbrăcat acum trei zile agentul 007 și e creat de mine!”, a mai spus Bote.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 O nouă arestare la vârf în Rusia