Botezatu: Când am fost arestat de Crăciun, am vrut să mă sinucid. Nu sunt bogat, sunt singur

Botezatu: Când am fost arestat de Crăciun, am vrut să mă sinucid. Nu sunt bogat, sunt singur

Creatorul de modă a evocat, recent, perioada în care a fost arestat în Italia.

Cătălin Botezatu a făcut mărturisiri tulburătoare despre unul dintre cele mai grele momente pe care le-a trăit. Designerul a fost arestat în Italia, în 1995, iar din cauza faptului că se simțea singur și fără apărare și-a dorit să își pună capăt zilelor.

„M-a durut când am fost închis, nu puteam să mă apăr. Am vrut să-mi demonstrez nevinovăţia. În noaptea de Crăciun am stat în arest preventiv. Se auzeau urlete, ţipete. A fost foarte greu, am pierdut tot. Acela a fost momentul în care am vrut să mă sinucid. Simţeam că nu mai văd calea de scăpare, a fost groaznic. Ştiam că am pierdut mult, mă gândeam dacă am şansa să ies să mă apăr. Dar eu am luptat şi am demonstrat că pot să fac mai mult decât făcusem la momentul respectiv”,a dezvăluit Cătălin Botezatu, potrivit  ciao.ro

Totodată, celebrul designer a explicat faptul că oamenii au o părere greșită despre el și cred că viața lui este perfectă și că nu are nicio problemă, însă lucrurile sunt complet diferite.

„Oamenii cred că sunt un om bogat, fericit, că nu duc lipsă de nimic, dar nu este deloc aşa. E foarte greu să accepţi că ai tot ceea ce îşi poate dori un om, dar eşti singur. Mă simt singur. Chiar şi când petrec timp cu prietenii mei mă simt singur, pentru că ei au familiile lor. Ne adunăm la o masă, dar la final fiecare merge pe drumul lui alături de copii, de familie”, a mai povestit Cătălin Botezatu.

În 1996, Catalin Botezatu a fost arestat la Cremona, după ce a fost acuzat în Romania de bancrută frauduloasă. El a luat de la bancă un credit de 350.000 de dolari, bani pe care nu i-a restituit.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina