Botoşani: 28 de percheziţii într-un dosar de contrabandă cu ţigări; ancheta vizează şi doi poliţişti de frontieră

Botoşani: 28 de percheziţii într-un dosar de contrabandă cu ţigări; ancheta vizează şi doi poliţişti de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi, sub coordonarea prim procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni, efectuează, marţi, 28 de percheziţii domiciliare pe raza judeţului Botoşani la locuinţele unor persoane suspectate de deţinerea şi comercializarea de produse din tutun.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de ITPF, ancheta vizează mai multe persoane care au fost implicate în activităţi de contrabandă, iar printre suspecţi se numără şi doi angajaţi de la Poliţia de Frontieră. Contrabanda cu ţigări s-ar fi produs în perioada august-decembrie 2020.

"În această perioadă au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor peste 21.000 de pachete de ţigări de provenienţă extracomunitară, în valoare de 258.500 de lei, introduse în ţară prin trecerea peste frontiera verde de pe raza judeţului Botoşani", se arată în comunicat.

Poliţiştii de frontieră anunţă că, la finalul percheziţiilor, vor fi puse în aplicare opt mandate de aducere pentru persoanele cercetate în acest dosar. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Așa o fi? / Mafie în toată regula, frați români!

2 Așa arată „câmpul de luptă” după cheful de la ziua liderului AUR, Eugen Simion! Tot așa ar lăsa și țara dacă v…

3 CULISE Cum arată schema viitoarei conduceri PNL. Dacă va câștiga Cîțu

4 Așa o fi?

5 „Era ca un card de credit viu” / O adolescentă din România, salvată din ghearele unor animale care o vindeau în …