Botoşani: A fost stabilit numărul minim de semnături pentru depunerea candidaturilor la Consiliul Judeţean

Botoşani: A fost stabilit numărul minim de semnături pentru depunerea candidaturilor la Consiliul Judeţean

Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţean (BECJ) Botoşani a stabilit, luni, numărul minim de susţinători necesar pentru depunerea candidaturilor pentru funcţiile de preşedinte al Consiliului Judeţean şi consilier judeţean.

Potrivit Hotărârii nr. 1 a BECJ Botoşani, adoptată în unanimitate, numărul minim de semnături necesare pentru depunerea candidaturilor partidelor, alianţelor politice, alianţelor electorale şi organizaţiilor cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale, precum şi candidaţilor independenţi, este de 1.849.

"Decizia a fost adoptată ţinând cont de numărul de alegători rezultat din Registrul electoral şi din listele electorale complementare, din care rezultă că numărul total de alegători la nivelul judeţului Botoşani este de 369.661", se precizează într-un comunicat al BECJ Botoşani. AGERPRES


populare
astăzi

1 Discursul unei femei simple din Republica Moldova care îi pune la colț pe rusofili. Tudor Chirilă: „Cel mai bun monolog de anul ǎsta!”

2 Pilot de bombardiere, ucis cu ciocanul în Rusia. El a omorât zeci de ucraineni în atacuri asupra unor obiective civile

3 Ce salariu are Diana Matei la Ministerul Apărării Naționale: „Trebuie să fac diferența între brut și net că habar nu am”

4 Amantlâc, fraudă și râcă la MAE

5 Jurnalist pro-rus, printre primii pe listele AUR pentru Senat. Ce declaraţii făcea la Ambasada Rusiei?