Botoşani: Doi angajaţi au SPCRPCIV - confirmaţi cu COVID-19; activitatea serviciului, întreruptă

Botoşani: Doi angajaţi au SPCRPCIV - confirmaţi cu COVID-19; activitatea serviciului, întreruptă

Activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor (SPCRPCIV) din cadrul Instituţiei prefectului Botoşani a fost suspendată, ca urmare a faptului că doi angajaţi au fost diagnosticaţi cu virusul COVID-19, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, prefectul Dan Nechifor.

Potrivit acestuia, 90% dintre funcţionarii SPCRPCIV se află în autoizolare la domiciliu, ceea ce înseamnă că, timp de două săptămâni, activitatea de înmatriculări auto, de preschimbare şi eliberare permise de conducere şi de examinări auto va fi suspendată.

"Avem două cazuri confirmate în cadrul serviciului, o persoană de sex masculin şi una de sex feminin. Activitatea este suspendată, suntem în procedura de efectuare a anchetelor epidemiologice şi urmează bineînţeles, şi dezinfecţia sediului", a afirmat Nechifor.

Prefectul a precizat că niciunul dintre angajaţii SPCRPCIV aflaţi în izolare la domiciliu nu prezintă simptomatologie specifică coronavirusului. AGERPRES/ (A- autor: Cristian Lupaşcu, editor: Diana Dumitru, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...