Botoşani: O asistentă medicală, care a fost infectată cu COVID-19, a decedat

Botoşani: O asistentă medicală, care a fost infectată cu COVID-19, a decedat

O asistentă medicală în vârstă de 58 de ani, angajată a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati" Botoşani, care a fost infectată cu virusul COVID-19, a decedat, în noaptea de duminică spre luni, în timp ce se afla internată în Spitalul Municipal Dorohoi, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, Ioan Asaftei.

Decesul cadrului medical din Botoşani a survenit la câteva zile după ce a fost transferată de la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati", unde a fost declarată vindecată de coronavirus.

"Este încă un tribut pe care personalul medical îl plăteşte în bătălia cu virusul ucigaş. Dumneaei a lucrat ca asistentă medicală pe Laboratorul de explorări funcţionari, iar din anul 2008 ca asistentă şefă în cadrul aceluiaşi laborator al Spitalului Judeţean", a afirmat Asaftei.

Acesta este cel de-al doilea caz de deces în rândul cadrelor medicale din Botoşani, după ce pe 27 aprilie medicul Mariana Andrioaie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati" a decedat tot din cauza COVID-19. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...