Botoşani: Poliţiştii au deschis o anchetă în cazul unui profesor acuzat că a agresat mai mulţi elevi

Botoşani: Poliţiştii au deschis o anchetă în cazul unui profesor acuzat că a agresat mai mulţi elevi

Poliţiştii au demarat o anchetă în cazul unui profesor de la o şcoală din municipiul Botoşani, după ce acesta ar fi agresat mai mulţi elevi în timpul orelor de curs, a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Neniscu.

Potrivit sursei citate, ancheta a fost declanşată în baza plângerii depuse de mama unuia dintre copii.

"Am fost sesizaţi prin 112 de către o femeie de 30 de ani din municipiul Botoşani cu privire la faptul că un bărbat de 63 de ani, profesor la o şcoală din oraş, ar fi agresat mai mulţi elevi de clasa întâi, în timpul orei. S-a întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de purtare abuzivă, urmând ca, în funcţie de rezultatul cercetărilor, să se propună o soluţie procedurală", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”