Botoşani: Poliţiştii au deschis o anchetă penală în cazul agresiunii de la şcoala din Albeşti; elevele au fost identificate

Botoşani: Poliţiştii au deschis o anchetă penală în cazul agresiunii de la şcoala din Albeşti; elevele au fost identificate

Poliţiştii din Botoşani au deschis o anchetă penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe în cazul agresiunii petrecute, luni, la şcoala din localitatea Albeşti, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Maria Carp.

Potrivit sursei citate, violenţele din perimetrul unităţii de învăţământ din Albeşti au avut loc pe fondul unui conflict spontan între două eleve, ca urmare a faptului că victima i-a adresat agresoarei cuvinte jignitoare pe o reţea de socializare.

"În urma imaginilor video apărute în spaţiul public, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au deschis o ancheta în acest caz. Din cercetările efectuate până la acest moment, cele două persoane implicate în altercaţie au fost identificate. Acestea au 14 ani şi sunt din comuna Albeşti. Incidentul a avut loc la data de 6 mai a.c, în curtea unităţii de învăţământ, pe fondul unui conflict spontan motivat de faptul că la o dată anterioară persoana vătămată i-a adresat agresoarei cuvinte jignitoare pe o reţea de socializare", a afirmat Carp.

Poliţiştii susţin că victima a declarat organelor de poliţie că nu doreşte să formuleze plângere penală. De asemenea, situaţia de fapt va fi adusa la cunoştinţa unităţii şcolare respective, Inspectoratului Şcolar Judeţean, precum şi DGASPC.

Ancheta Poliţiei a demarat după ce imaginile cu bătaia dintre fete au fost postate pe Facebook. AGERPRES (AS- autor: Cristian Lupaşcu, editor: Karina Olteanu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu