Botoşani: Şase percheziţii la locuinţele unor suspecţi de contrabandă, efectuate de poliţiştii din Darabani

Botoşani: Şase percheziţii la locuinţele unor suspecţi de contrabandă, efectuate de poliţiştii din Darabani

Poliţiştii botoşăneni au efectuat şase percheziţii la locuinţele unor persoane suspectate de contrabandă cu ţigări, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.

În urma percheziţiilor făcute de poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 7 Darabani, au fost descoperite 11.000 de pachete de ţigări şi 93 de litri de alcool, pentru care deţinătorii nu aveau acte de provenienţă.


Sursa foto: IPJ Botoşani

"În urma activităţilor desfăşurate, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 11.000 de pachete de ţigarete, de diferite mărci, de provenienţă Republica Moldova, Ucraina şi Duty Free şi 93 de litri de alcool, pentru care persoanele percheziţionate nu deţineau documente legale", a afirmat Delia Nenişcu.



Oficialul IPJ precizează că în acest caz poliţiştii continuă cercetările, pentru comiterea infracţiunii de contrabandă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani. AGERPRES / (AS - autor: Cristian Lupaşcu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…