Botoşani: Tânăr decedat după ce a coborât din maşină şi a fost lovit de un alt autoturism

Botoşani: Tânăr decedat după ce a coborât din maşină şi a fost lovit de un alt autoturism

Un tânăr de 25 de ani a decedat, în noaptea de miercuri spre joi, în urma unui accident rutier produs în comuna Vlădeni din judeţul Botoşani, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu.

Potrivit acesteia, victima a coborât dintr-un autoturism cu volan pe dreapta şi a fost lovită de o altă maşină care a intrat în depăşire.

"Un tânăr de 18 ani, din comuna Corni, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe DJ 208 H, in comuna Vlădeni, direcţia de deplasare dinspre DE 58 către localitatea Corni, ar fi surprins şi accidentat un tânăr de 25 de ani, din comuna Vlădeni. În urma impactului, victima a decedat", a precizat Delia Nenişcu.

Poliţiştii au stabilit că şoferul care a produs accidentul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…