Botoşani: Tânăr reţinut de poliţişti după ce a agresat un bărbat şi a distrus maşina accestuia, în urma unui accident

Botoşani: Tânăr reţinut de poliţişti după ce a agresat un bărbat şi a distrus maşina accestuia, în urma unui accident

Un tânăr de 18 ani din localitatea Balta Arsă din judeţul Botoşani a fost reţinut de poliţişti, după ce a agresat în trafic un bărbat de 68 de ani şi ar fi distrus maşina acestuia, a anunţat, duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Maria Carp.

Potrivit sursei citate, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe Calea Naţională, bărbatul de 68 de ani nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de mers de pe banda întâi pe banda a doua de circulaţie şi acroşează un autoturism condus regulamentar de tânărul de 18 ani.

"În urma impactului, cei doi au oprit autoturismele, iar tânărul de 18 ani i-a aplicat mai multe lovituri bărbatului de 68 de ani. Totodată, loveşte cu pumnii autoturismul bărbatului şi îi distruge luneta cu un obiect din lemn", a afirmat Carp.

Poliţiştii au emis pe numele tânărului ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore în arestul Inspectoratului de Poliţie Botoşani, urmând ca în cursul zilei de duminică să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Tânărul de 18 ani este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. AGERPRES / (AS - autor: Cristian Lupaşcu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…