Botoşani: Tânăr reţinut pentru ca a încercat să violeze o femeie, după ce a decuplat casa acesteia de la electricitate

Botoşani: Tânăr reţinut pentru ca a încercat să violeze o femeie, după ce a decuplat casa acesteia de la electricitate

Un tânăr de 22 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru tentativă de viol, lovire şi violare de domiciliu, după ce ar fi decuplat casa unei femei de la reţeaua de electricitate şi ar fi pătruns în interior cu scopul de a o agresa sexual pe proprietară, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, tânărul, din localitatea Todireni, a lovit-o pe femeia în vârstă de 37 de ani, însă a fugit din locuinţă după ce s-a speriat de ţipetele acesteia.

"În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în noaptea de 28 spre 29 august 2020, ar fi întrerupt alimentarea cu energie electrică de la locuinţa victimei, prin decuplarea de la stâlpul de electricitate, iar în momentul în care persoana vătămată, o femeie de 37 de ani, a părăsit locuinţa, tânărul ar fi pătruns în interiorul imobilului. În momentul în care femeia s-a întors în locuinţă, bărbatul ar fi încercat, prin întrebuinţarea de violenţe, să întreţină relaţii sexuale cu aceasta, însă a renunţat la acţiune din cauza ţipetelor victimei", a afirmat Nenişcu.

Tânărul de 22 de ani a părăsit locul faptei, fiind depistat în aceeaşi noapte de către poliţişti, pe raza localităţii de domiciliu.

Bărbatul urmează să fie prezentat, luni, în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

3 Citiți și judecați voi...

4 „De ce stă Spania cu sute de tancuri și sisteme de apărare aeriană? Împotriva cui vor să le folosească?”

5 Așa o fi?