Botoşani: Tânărul care a produs un accident rutier soldat cu şase răniţi, arestat preventiv pentru 30 de zile

Botoşani: Tânărul care a produs un accident rutier soldat cu şase răniţi, arestat preventiv pentru 30 de zile

Tânărul care a produs accidentul rutier din noaptea de luni spre marţi, în urma căruia şase persoane au fost rănite, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a anunţat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.

Magistraţii Judecătoriei Botoşani au admis, miercuri, propunerea procurorilor de arestare preventivă a bărbatului de 28 de ani, care este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, ameninţare şi conducere sub influenţa alcoolului.

"Instanţa de judecată şi-a însuşit propunerea organelor judiciare şi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile", a afirmat Nenişcu.

Un tânăr de 28 de ani, care se filma în timp ce conducea şi transmitea imaginile în direct pe o reţea de socializare, a produs, în noaptea de luni spre marţi, un accident rutier soldat cu şase victime . Accidentul a avut loc pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoşani, în el fiind implicate patru autoturisme.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Botoşani, accidentul s-a produs în momentul în care autoturismul condus de tânărul de 28 de ani a lovit violent în spate un alt autoturism, pe care l-a proiectat pe contrasens, într-o maşină care circula regulamentar. Cea de-a patra maşină implicată era parcată pe marginea Bulevardului Mihai Eminescu.

Din accident au rezultat şase victime, dintre care una încarcerată în autoturismul răsturnat pe partea carosabilă. Ele au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati".

Şoferul a avut o concentraţie alcoolică de 1,75 g/l alcool pur în sânge la prima probă recoltată şi de 1,53 g/l alcool pur în sânge la a doua probă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante