Botoşani: Tânărul care a provocat accidentul soldat cu şase răniţi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice

Botoşani: Tânărul care a provocat accidentul soldat cu şase răniţi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice

Tânărul în vârstă de 28 de ani din Botoşani, care a provocat accidentul rutier în urma căruia şase persoane au fost rănite, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, şoferul a avut o concentraţie alcoolică de 1,75 g/l alcool pur în sânge la prima proba şi 1,53 g/l alcool pur în sânge la a doua probă.

"În acest moment, tânărul se află în custodia Poliţiei şi este audiat în prezenţa unui avocat ales. El este cercetat pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă, ameninţare şi conducere sub influenţa alcoolului", a precizat Nenişcu.

Tânărul de 28 de ani, care se filma în timp ce conducea şi transmitea imaginile în direct pe o reţea de socializare, a produs, în noaptea de luni spre marţi, un accident rutier soldat cu şase victime. Accidentul a avut loc pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoşani, în el fiind implicate patru autoturisme.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Botoşani, accidentul s-a produs în momentul în care autoturismul condus de tânărul de 28 de ani a lovit violent în spate un alt autoturism, pe care l-a proiectat pe contrasens, într-o maşină care circula regulamentar. Cea de-a patra maşină implicată era parcată pe marginea Bulevardului Mihai Eminescu.

Din accident au rezultat şase victime, dintre care una încarcerată în autoturismul răsturnat pe partea carosabilă. Ele au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria