Botoşani: Un copil de 2 ani, în stare gravă la spital, după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc

Botoşani: Un copil de 2 ani, în stare gravă la spital, după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc

Un copil de 2 ani a ajuns, miercuri, la spital după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc din municipiul Botoşani, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Potrivit acestora, băieţelul a căzut de la circa şase metri înălţime, starea acestuia fiind gravă.

"Când s-a produs evenimentul, în locuinţă se mai aflau trei adulţi. Într-un moment de neatenţie, băieţelul a ajuns pe pervazul geamului, după ce s-a urcat pe un corp de mobilă şi s-a sprijinit în plasa de protecţie împotriva insectelor, care s-a deschis. Micuţul a căzut în gol de la aproximativ şase metri înălţime", au precizat reprezentanţii ISU.

La faţa locului a ajuns un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD. Victima a fost preluată şi transportată la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati" din Botoşani pentru evaluare.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul. AGERPRES/ (AS - autor: Cristian Lupaşcu, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale