BOU! REPETENTUL de Tăriceanu l-a MÂNCAT pe T când a scris pe tablă la RTVGhiță!

BOU! REPETENTUL de Tăriceanu l-a MÂNCAT pe T când a scris pe tablă la RTVGhiță!

Încă o dovadă că ne-au condus analfabeții și hoții! Repetentul de Tăriceanu a făcut o gafă de zile mari, în direct la televiziunea România TV, la emisiunea moderată de Lili Ruse.

Astfel, în timp ce voia să explice niște cifre și date economice, legate de DNA, Tăriceanu a vorbit și despre metrou.

În scris a fost ceva mai greu. În loc de METROU, președintele Senatului a scris, așa cum se vede și din capturile de mai jos, MEROU.

Președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu are coeficient de inteligență incert. Necunoscând dacă acesta i-a fost vreodată măsurat nu putem să analizăm decât informațiile publice apărute până acum, respectiv foaia matricolă din liceu. Notele de 4 și 5 erau cele mai des întâlnite. De exemplu în clasa aXIa, în afară de Limba Franceză unde a obținut media 8,66, de Educație Fizică și Purtare, ambele cu 7,33 şeful Senatului abia reuşea să treacă anul.

În catalogul clasei a XI-a G, anul scolar 1968-1969 Călin Popescu Tăriceanu, pe trimestrul I are media 5 la Română, media 5 la Economie politica, media 5 la Fizica, media 6 la Chimie, media 4 la Biologie si tot atât la Matematica. În trimestrul II, la Limba română: profesoara Soroiu îi incheie media 4.

Nici profesorul Gall n-are ce face cu elevul său - media 4 și la Fizică. Ionașcu, de Istorie, e mai ,darnic" și Călin ia media 5. Media clasei a XIa e 6.18 și corigent la fizică pe vară cu 4.67, media anuală. Cele mai multe dintre mediile anuale ale celui ce-avea să devină premierul Românie și șeful Senatului sunt cuprinse între 5 și 6 - 5.00 la Matematică, 5.00 la Biologie, 5.33 la Română, 5.33 la Economie politică și 6 la Chimie. După ce își dă corigența în vară, Tăriceanu promovează în clasa a XIIa G.

Apogeul îl atinge „intelectualul” Tăriceanu, în anul al doilea de facultate când rămâne repetent.

Merou în loc de metrou, după ce citești cele de mai sus despre Tăriceanu, nu te mai miră! Bine că n-a scris macrou...


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 I-a mirosit pe ruși? / Adelin Petrișor a demisionat de la Euronews România cu doar câteva zile înainte de lansarea postului

2 „Toaleta de pe plajă a fost distrusă” / Mesajul ucrainenilor după un atac rusesc cu rachete Kalibr asupra Odessei

3 VIDEO Priviți, 7 lovituri „chirurgicale” aplicate de ucraineni unităților ruse ascunse printre casele unui sat

4 Această ucraineancă l-a „combinat” pe soțul familiei unde fusese cazată în doar 10 zile!

5 ULTIMA ORĂ Ministerul de Externe, replică dură pentru președinta Ungariei, care a pretins că îi reprezintă pe toți maghiarii