Bouchard, mare decepție la Transylvania Open: A rezistat doar o oră pe teren, la Cluj

Bouchard, mare decepție la Transylvania Open: A rezistat doar o oră pe teren, la Cluj

Transylvania Open 2022, ediția a doua a întrecerii, e foarte departe de nivelul competiției de anul trecut. Când pe tablou au fost Halep, Emma Răducanu (din postura de campioana de la US Open), Kontaveit, dar și alte nume importante din tenisul feminin.

Eugenie Bouchard, cândva o jucătoare de mare perspectivă. FOTO: Arhiva Adevărul

Din păcate, atunci când au avut o grămadă de vedete, organizatorii au rămas fără spectatori. Din cauza restricțiilor din perioada stării de alertă. Acum, când au spectatori în tribune și am scăpat cu toții de restricțiile fără noimă, turneul nu mai are anvergura de anul trecut.

Încă înainte de startul competiției, Transylvania Open a rămas fără jucătoare precum Emma Răducanu și Irina Begu, ambele renunțând la participare din cauza problemelor medicale. Asta după ce finalistele de anul trecut, Halep și Kontaveit, nici nu s-au mai înscris pe listă pentru anul acesta. S-a încercat, totuși, atragerea unor jucătoare cu notorietate, precum Eugenie Bouchard. Chiar dacă sportiva din Canada nu mai e de mult ce a fost. Dovadă și faptul că a primit un wild-card din postura unei jucătoare de pe locul 443 mondial.

Bouchard a venit, la Cluj, s-a plimbat prin oraș, s-a arătat încântată de ce a văzut, a lăudat România pe rețelele de socializare, însă, când a trebuit să joace, și-a arătat limitele fizice. Pentru că, astăzi, în partida din runda inaugurală cu Anhelina Kalinina (Ucraina, 25 de ani, 45 WTA), Bouchard a rezistat doar o oră pe teren.

După un prim set pierdut cu 3-6, canadianca de 28 ani a renunțat din cauza unei accidentări. Bouchard, chinuită de probleme medicale, a jucat doar 11 partide în 2022, prima în august. Bilanțul ei, în acest moment, vorbește de la sine: 5 victorii, 6 înfrângeri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...