Box: Arbitrul care a condus meciul dintre Lennox Lewis şi Mike Tyson, ucis de noul coronavirus

Box: Arbitrul care a condus meciul dintre Lennox Lewis şi Mike Tyson, ucis de noul coronavirus

Eddie Cotton, unul dintre cei mai renumiţi arbitri de box din Statele Unite, a încetat din viaţă vineri, la vârsta de 72 de ani, după ce a fost spitalizat în urma infectării cu noul coronavirus, informează agenţia EFE.

Soţia arbitrului, Ruby Cotton, a precizat că acesta a fost internat în urmă cu două săptămâni cu pneumonie, fiind diagnosticat ulterior pozitiv la Covid-19.

Cotton a început să lucreze în ringurile profesioniste în 1992 şi a activat până în 2014, ocupând ulterior un post în cadrul conducerii Federaţiei internaţionale de box (FI B).

El a condus mai multe meciuri pentru titlul mondial, însă şi-a câştigat notorietatea în urma meciului pe care britanicul Lennox Lewis l-a câştigat în faţa americanului Mike Tyson, pe 8 iunie 2002.
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale