Box: Joshua, gata pentru un nou meci cu Kliciko

Box: Joshua, gata pentru un nou meci cu Kliciko

Campionul mondial al greilor în versiunile IBF, WBO și IBO, britanicul Anthony Joshua, spune că este gata pentru un nou meci cu Vladimir Kliciko, la două zile după ce l-a învins pe ucrainean într-o gală desfășurată pe Wembley, în fața a 90.000 spectatori.

Joshua, 27 de ani, l-a învins pe Kliciko, 41 de ani, după 11 runde, ajungând la 19 victorii, în timp ce adversarul său are 64 de meciuri câștigate și 5 pierdute.

O clauză stipulată în contractul celor doi pugiliști înainte de lupta care a avut loc sâmbătă lasă posibilitatea unei revanșe, însă boxerul ucrainean a menționat că se va mai gândi până va lua o decizie.

"O revanșă ar fi binevenită. Eu cred că Vladimir ar vrea un nou meci pentru că este un luptător și un un luptător este singurul care poate decide când se va opri. Dar cred că echipa din jurul său, inclusiv soția și fratele său, ar putea să-l sfătuiască diferit. Am respect pentru el, atât în afara cât și în interiorul ringului. Nu m-ar deranja o nouă luptă dacă el va dori. Depinde doar de el... deci dacă vrea să ne confruntăm din nou, nicio problemă'', a spus Joshua.

Dacă Kliciko se va retrage, Joshua are șanse să se confrunte cu un conațional, fostul campion Tyson Fury, care ar putea reprimi licența pentru a boxa.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...