Box: Manny Pacquiao a fost învins la puncte de Yordenis Ugas, ce păstrează centura WBA la categoria welter

Box: Manny Pacquiao a fost învins la puncte de Yordenis Ugas, ce păstrează centura WBA la categoria welter

Legendarul boxer filipinez Manny Pacquiao, revenit după doi ani în ring şi aflat poate la ultimul meci din lunga sa carieră, a fost învins la puncte de cubanezul Yordenis Ugas, care păstrează centura WBA la categoria welter, sâmbătă la Las Vegas, transmite AFP.

Pacquiao, în vârstă de 42 de ani, a suferit a opta înfrângere din cariera sa, toţi cei trei judecători văzându-l învingător pe Ugas (115-113, 116-112, 116-112).

Pacquiao a spus că "nu ştie" dacă este ultimul său meci, întreţinând suspansul în legătură cu viitorul său, atât în box cât şi în politică, în condiţiile în care presa a scris că el vrea să candideze la alegerile prezidenţiale din Filipine.

Precedentul meci al lui Pacquiao avusese loc în iulie 2019, când l-a învins pe americanul Keith Thurman, intrând în posesia titlului mondial WBA la categoria welter, de care a fost deposedat în ianuarie de federaţia respectivă, în condiţiile în care nu l-a mai apărat de atunci.

Pacquiao, care are acum un bilanţ de 67 de victorii, 8 înfrângeri, 2 egaluri, a început în ultimii ani o carieră politică în ţara sa, unde este senator ales, însă a continuat să boxeze la cel mai înalt nivel.
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”