Box: Pacquiao cere pe reţelele de socializare să i se găsească un adversar

Box: Pacquiao cere pe reţelele de socializare să i se găsească un adversar

Pugilistul filipinez Manny Pacquiao a apelat la fanii săi pe reţelele de socializare pentru a le cere să-i găsească un nou adversar, fiind decis să-şi continue activitatea în ring la peste 40 de ani, informează AFP.

Iar răspunsurile nu au întârziat să apară, doar pe Twitter fiind înregistrate peste 27.000 de postări la cinci ore după întrebarea pusă de boxer.



Printre adversarii cel mai adesea citaţi se află americanul Floyd Mayweather, învingător la puncte în 2015 în aşa numitul "meci al secolului" contra filipinezului.

"Floyd Mayweather. Tăbăceşte-i fundul!", scria Natalie GorgeousOne Thorne.

"Floyd desigur şi apoi tu te retragi", i-a propus Carlos De Luna Lagunsad.

Victoria lui Pacquiao (61 victorii dintre care 39 prin KO, faţă de 7 înfrângeri şi 2 egaluri în 24 de ani de carieră) în faţa lui Adrien Broner în luna ianuarie i-ar putea permite o revanşă contra lui Mayweather. Însă americanul în vârstă de 41 de ani nu pare decis să revină în ring.

Pacquiao, urmărit de 2,51 milioane fani pe Twitter şi 11,76 milioane pe Facebook, a mai primit ca variantă de adversar pe americanul Errol Spence, care şi-a păstrat pe 17 martie titlul IBF la categoria welter.

"Arată-i acestui tânăr că eşti o legendă vie", i-a transmis un alt internaut.
AGERPRES (AS/editor: Vlad Constantinescu, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale