Box: Tyson Fury, testat pozitiv la Covid-19; meciul cu Deontay Wilder anulat

Box: Tyson Fury, testat pozitiv la Covid-19; meciul cu Deontay Wilder anulat

Pugilistul britanic Tyson Fury, campionul mondial WBC la categoria grea, a fost depistat pozitiv la un test pentru depistarea Covid-19, iar meciul cu challengerul american Deontay Wilder, programat pe 24 iulie la Las Vegas (SUA), nu va mai avea loc.

Conform postului BBC, citat de cotidianul L'Equipe, Fury şi mai mulţi apropiaţi ai săi au fost testaţi pozitiv la Covid-19, iar anunţul oficial privind amânarea meciului, al treilea dintre cei doi pugilişti, urmează a fi făcut în cursul zilei.

Surse apropiate celor doi boxeri afirmă că meciul ar putea fi reprogramat pentru luna octombrie.

Fury, cu 30 victorii şi un egal în palmares, l-a înfruntat prima oară pe Wilder (42 victorii, 1 egal şi 1 înfrângere) în 2018, când meciul s-a încheiat la egalitate, dar britanicul a cucerit titlul WBC după a doua luptă din februarie 2020, când s-a impus prin KO în repriza a şaptea.

Tyson Fury anunţase recent că "îl va fugări în ring" pe Deontay Wilder, în timp ce americanul promisese "o baie de sânge", cu prilejul conferinţei de presă ce a promovat a treia lor confruntare, ce urma să aibă loc la Las Vegas.

Această amânare va întârzia reunificarea centurilor la categoria grea în faţa compatriotului său Anthony Joshua, campionul WBA, IBF şi WBO la categoria grea, după ce un judecător a decis în luna mai că Fury este obligat contractual să-l întâlnească a treia oară pe Wilder şi să lase meciul cu Joshua în stand-by.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro