Brad Pitt o acuză pe Angelina Jolie de vânzarea „secretă“ către un miliardar rus a părții sale din podgoria lor franceză

Brad Pitt o acuză pe Angelina Jolie de vânzarea „secretă“ către un miliardar rus a părții sale din podgoria lor franceză

Brad Pitt o acuză pe Angelina Jolie că a colaborat „în secret” cu miliardarul rus Yuri Shefler și pentru a-l ține pe actor „în întuneric” cu privire la podgoria franceză pe care se războiesc în instanță.

Pitt și jolie au divorțat în 2016. FOTO Getty Images

Brad Pitt spune că nu a știut de vânzarea făcută de Angelina Jolie către miliardarul rus Yuri Shefler, a jumătății deținute de actriță la podgoria franceză pe care o împărțeau, vânzare despre care a aflat abia 2021, dintr-un comunicat de presă, potrivit nypost.com .

În plângerea modificată, depusă joi la tribunalul din Los Angeles de avocații lui Pitt, se arată că „asta fost intenționat: cu Shefler și asociații săi pentru a urmări și apoi a consuma pretinsa vânzare, asigurându-se că Pitt va fi ținut în întuneric".

Potrivit unor documentele obținute de The Post, compania miliardarului rus și Angelina Jolie ar fi încălcat cu bună știință drepturile contractuale ale lui Pitt și ale companiei acestuia Mondo Bongo.

Potrivit documentului depus recent la tribunal, între Pitt și Jolie ar fi existat un angajament reciproc și obligatoriu ca niciunul dintre ei să nu poată dispune separat de partea sa fără consimțământul celuilalt.

Pitt invocă vânzarea „ilegală”

Amintim că, în februarie 2022, Brad Pitt a dat-o în judecată pe Jolie, invocând vânzarea „ilegală” a pachetului ei de acțiuni la Chateau Miraval, o proprietate rurală și o podgorie din sudul Franței, achiziționate de cuplu în 2008.

La rândul său, actrița a decis un contraproces și l-a acuzat pe Pitt că „a deturnat” controlul asupra profitabilei afaceri cu vinuri, potrivit CNN

Pitt și e Jolie s-au căsătorit pe această proprietate în 2014 și își petreceau vacanțele acolo, înainte să divorțeze în 2016.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”