Bradley Cooper, de nerecunoscut în rolul muzicianului Leonard Bernstein din noul său film

Bradley Cooper, de nerecunoscut în rolul muzicianului Leonard Bernstein din noul său film

Actorul american Bradley Cooper este de nerecunoscut în rolul muzicianului Leonard Bernstein, în viitorul său film produs de Netflix şi care va avea ca titlu "Maestro", relatează EFE

Primele imagini ale actorului originar din Pennsylvania şi în vârstă de 47 de ani în rolul lui Bernstein au fost postate marţi de Netflix pe contul de Twitter al platformei de streaming, însoţite de mesajul "de pe platoul (de filmare) la Maestro".

Este vorba de un film biografic despre viaţa compozitorului coloanei sonore a musicalului "West side story", care a fost co-scris şi regizat de însuşi Cooper şi care se va axa asupra relaţiei sentimentale a muzicianului cu soţia sa Felicia.

Platforma Netflix a publicat patru imagini, extrase din câteva scene ale filmului, în care actorul din "A star is born" (2018) apare cu un aspect îmbătrânit.

Filmul, în care va juca şi actriţa britanică Carey Mulligan, îi are ca producători pe Martin Scorsese şi pe Steven Spielberg, care a regizat recent pentru marele ecran o nouă versiune a musicalului "West side story".AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria