Brăila: Doar trei pacienţi internaţi cu COVID-19; la nivel judeţului nu a fost înregistrat niciun deces

Brăila: Doar trei pacienţi internaţi cu COVID-19; la nivel judeţului nu a fost înregistrat niciun deces

Trei pacienţi cu COVID-19 sunt internaţi în Secţia Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, dintr-un total de 22 de cazuri confirmate la nivelul judeţului, restul 19 fiind declaraţi vindecaţi şi externaţi, potrivit unei informări transmise, luni, de Instituţia Prefectului.

De asemenea, de la începutul epidemiei, în judeţul Brăila nu a fost înregistrat niciun deces ca urmare a infectării cu noul tip de coronavirus.

"Statistica aceasta ne arată că personalul nostru medical îşi face treaba foarte bine, dar arată în acelaşi timp şi modul în care brăilenii au înţeles să respecte regulile, în această perioadă grea, iar pentru asta trebuie să le mulţumim, şi unora şi altora. Oricât de greu ne-ar fi şi oricâte sacrificii trebuie să facem, vă provoc să fim în continuare cei mai responsabili şi să avem grijă de sănătatea noastră şi a celor dragi nouă", a declarat prefectul judeţului Brăila, Cătălin Boboc.

La nivelul judeţului Brăila sunt monitorizate, de către Direcţia de Sănătate Publică, 147 persoane aflate în izolare la domiciliu şi 145 de persoane care se află în carantină instituţionalizată. În acelaşi timp, până acum, 5.127 de persoane au ieşit din autoizolare la încheierea celor 14 zile şi 775 de persoane au primit avize epidemiologice de a ieşi din carantină instituţionalizată. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro