Brăila: Doi medici, cinci asistenţi şi o infirmieră de la Spitalul Judeţean, confirmaţi cu COVID-19

Brăila: Doi medici, cinci asistenţi şi o infirmieră de la Spitalul Judeţean, confirmaţi cu COVID-19

Doi medici, cinci asistenţi şi o infirmieră de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila au fost confirmaţi cu COVID-19, potrivit informaţiilor furnizate, vineri, de Instituţia Prefectului.

"La acest moment, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, au fost conformaţi cu COVID-19 doi medici cardiologi, cinci asistenţi, dintre care patru pe secţia Cardiologie şi unul pe secţia Medicină internă 2 - compartiment Diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice şi o infirmieră. Nu toate aceste cazuri au fost confirmate în ultimele 24 de ore", potrivit unui comunicat al Instituţiei Prefectului.

Pentru limitarea răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus, vineri sunt monitorizate la nivelul judeţului Brăila 1.758 de persoane aflate în izolare voluntară şi 41 de persoane care se află în carantină instituţionalizată. Alte 8.531 de persoane au ieşit din autoizolare la încheierea celor 14 zile şi 1.160 de persoane au primit avize epidemiologice de a ieşi din carantină instituţionalizată.

De asemenea, conform raportării DSP, de la începutul pandemiei, la Brăila 102 persoane au fost confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, dintre care 35 au fost declarate vindecate şi externate.

"În ceea ce priveşte decesele, azi-noapte, încă un pacient din Brăila, internat pe secţia ATI, în vârstă de 85 de ani, cu numeroase comorbidităţi, a decedat", se mai arată în comunicatul Instituţiei Prefectului.

Raportarea IPJ Brăila din ultimele 24 de ore arată că poliţiştii au acţionat în sistem integrat, alături de jandarmi, poliţişti de frontieră şi poliţişti locali, în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii COVID-19 şi au verificat modul de respectare a măsurilor şi interdicţiilor impuse în această perioadă în cazul a peste 1.800 de persoane şi a 15 societăţi comerciale. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată decăderea unei dive...

2 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…

3 Regele proștilor și-a băgat partidul în faliment! / Ponta pierde și salariul și Tesla X de 130.000 de euro de l…

4 AUDIO „Vin și te iau din pat și acolo la tine, de față cu mumă-ta și cu tac-tu, îți tai capu’!”

5 Așa o fi?