Brăila: Starea unuia dintre baschetbaliştii înjunghiaţi este impredictibilă, medicii de la SJU analizează transferul la Bucureşti

Brăila: Starea unuia dintre baschetbaliştii înjunghiaţi este impredictibilă, medicii de la SJU analizează transferul la Bucureşti

Cei doi baschetbalişti americani înjunghiaţi noaptea trecută la Brăila au fost operaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU), iar în prezent sunt cu stare generală echilibrată hemodinamic şi respirator, însă în cazul unuia dintre ei medicii iau în calcul să fie transferat la Bucureşti, dacă situaţia o va impune, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al SJU Brăila, Alina Neacşu.

''Cei doi baschetbalişti înjunghiaţi sunt bine, sunt în terapie, cu stare generală echilibrată hemodinamic şi respirator, se refac dupa interventiile chirurgicale de astă noapte. Starea unuia este impredictibilă, este posibil să luăm în calcul transferul către Bucureşti. S-a discutat deja la Bucureşti şi a rămas să fie urmărit câteva ore şi, în situaţia în care necesită transferul, va fi transferat", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila.

Doi americani, jucători de baschet la ACS Cuza Sport Brăila, au fost înjunghiaţi , în noaptea de sâmbătă spre duminică pe o terasă din centrul Brăilei, unul dintre ei fiind într-o stare gravă, cu un plămân perforat, potrivit IPJ Brăila.

Cei doi sportivi sunt Darrel Bowie, de 24 de ani, care se află în stare gravă şi se încearcă transferarea lui la un spital din Bucureşti, şi Joseph McClain, de 25 de ani.

Cei doi baschetbalişti, care au ajuns la Cuza Sport luna trecută, se aflau la terasă împreună cu mai mulţi colegi de echipă, în momentul în care au fost loviţi cu pumnii şi atacaţi cu sticle şi cuţite.

IPJ a ridicat filmările existente pe terasa restaurantului aflat în Grădina Mare şi a declanşat o anchetă în acest caz. AGERPRES / (A - autor: Ecaterina Ignat, editor: Marius Frăţilă, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...