Brăila: Trei bărbaţi reţinuţi pentru trafic de droguri de mare risc au fost arestaţi preventiv 30 de zile

Brăila: Trei bărbaţi reţinuţi pentru trafic de droguri de mare risc au fost arestaţi preventiv 30 de zile

Trei bărbaţi din Brăila, reţinuţi pentru trafic şi consum de cocaină, în urma unor percheziţii domiciliare efectuate de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Galaţi, au fost arestaţi preventiv 30 de zile pentru trafic şi consum de droguri de mare risc.

Potrivit unui comunicat de presă remis de B.C.C.O. Galaţi, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Galaţi au efectuat şapte percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Brăila, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic şi consum de droguri de mare risc.

În urma acestor activităţi au fost găsite şi ridicate 17 doze de cocaină, în greutate totală de 13,7 grame, un grinder metalic ce conţinea substanţe vegetale mărunţite, cu aspect de muguri, 10.500 de euro, 12.500 de lei şi 300 de franci elveţieni, precum şi 10 telefoane mobile.

Dozele de cocaină au fost găsite de ofiţerii antidrog ascunse în găurile din zidul unei clădiri părăsite.

Din cercetări au rezultat indicii că, începând cu luna noiembrie 2018, trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 33 şi 46 de ani, toţi din municipiul Brăila, au constituit un grup infracţional care avea ca activitate traficul şi consumul de droguri de mare risc, respectiv cocaină, pe raza municipiilor Galaţi şi Brăila.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale şi S.A.S. din cadrul I.P.J. Brăila, iar la activităţi au participat jandarmi din Galaţi şi Brăila. AGERPRES / (AS - autor: Ecaterina Ignat, editor: Karina Olteanu, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...