Brăila: Tribunalul suspendă programul cu publicul din cadrul serviciilor Arhivă, Registratură şi Biroul de Informare

Brăila: Tribunalul suspendă programul cu publicul din cadrul serviciilor Arhivă, Registratură şi Biroul de Informare

Tribunalul Brăila a hotărât marţi, în cadrul Adunării Generale a Judecătorilor Tribunalului Brăila, suspendarea programului cu publicul din cadrul serviciilor Arhivă, Registratură şi Biroul de Informare, în perioada 10-31 martie, în contextul răspândirii rapide a infecţiilor cu noul coronavirus, potrivit unui comunicat de presă remis de instituţie.

În cadrul Adunării Generale s-a mai dispus ca avocaţii, consilierii juridici şi experţii judiciari să poată studia dosarele instanţei zilnic, în intervalul orar 09.00-10.00.

"Recomandăm justiţiabililor, în măsura în care prezenţa acestora nu este obligatorie, să nu se prezinte la instanţă. Documentele care trebuie depuse la dosare să fie fi transmise la nr. de fax 0239.612.608, la adresa de e-mail registratura.tr-braila@just.ro sau prin poştă. În vederea asigurării sănătăţii dumneavoastră şi a personalului instanţei, vă recomandăm să apelaţi la serviciile unui avocat, să solicitaţi judecata în lipsă, iar dosarele să fie studiate electronic, acolo unde este posibil", se arată în comunicatul remis de Biroul de Informare şi Relaţii Publice al Tribunalului Brăila.

În acelaşi comunicat se precizează că angajaţii responsabili cu procesul de curăţenie vor spăla şi igieniza cu substanţe specifice, pe bază de clor şi alcool, grupurile sanitare şi holurile de trei ori pe zi, iar sălile de şedinţă vor fi igienizate după fiecare şedinţă de judecată. AGERPRES/ (AS - autor: Ecaterina Ignat, editor: Karina Olteanu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...