Brașov: Accidente pe DN1, la Perșani; două persoane au decedat și alte două au fost rănite

Brașov: Accidente pe DN1, la Perșani; două persoane au decedat și alte două au fost rănite

Două persoane au decedat sâmbătă, în urma unui accident rutier care a avut loc pe DN1, la intrarea în localitatea brașoveană Perșani, după ce un TIR încărcat cu aproximativ 20 de tone de parchet s-a răsturnat peste un autoturism, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, cpt. Ciprian Sfreja.

La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD și două de descarcerare. "Deocamdată nu se știe dacă în afară de cele două persoane decedate mai sunt și alte victime. Se așteaptă o macara pentru ridicarea TIR-ului", precizează purtătorul de cuvânt.

Tot pe DN1, la Perșani, într-un alt accident, două persoane au fost rănite, după ce autoturismul în care se aflau a ieșit în decor.

"Cele două persoane sunt conștiente. La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) și un echipaj de descarcerare. Victimele au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov. Este vorba despre un bărbat și o femeie care au suferit traumatisme la membrele superioare", arată sursa citată.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un roi de drone ucrainene a „măcelărit” o importantă bază aeriană rusă, sediul unui regiment de aviație cu bombardiere Su-34

2 Foarte interesante amănunte!

3 Dezvăluiri de-ți stă mintea-n loc despre Coldea în presa din Albania

4 Știați că Egiptul are peste 20 de escadrile cu 5 tipuri diferite de avioane de luptă?

5 Așa o fi?