Braşov: Administratorul adăpostului de la Prejmer, unde au fost găsite cadavrele a peste 20 de câini, reţinut

Braşov: Administratorul adăpostului de la Prejmer, unde au fost găsite cadavrele a peste 20 de câini, reţinut

Administratorul adăpostului de câini de la Prejmer, unde săptămâna trecută au fost descoperite cadavrele a peste 20 de patrupede, a fost reţinut duminică noaptea, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov.

"Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, subcomisar Alina Ivan.

Autorităţile au ajuns joi, 17 ianuarie, la adăpostul canin, după ce Poliţia Locală din Prejmer a fost sesizată în acest sens. La faţa locului au fost găsite peste 20 de cadavre de câini , cu toate că depozitul adăpostului era plin de mâncare pentru animale. Începând de joi, poliţiştii au încercat să dea de urma bărbatului. Acesta a fost găsit duminică, la domiciliul din municipiul Braşov, după ce un vecin a apelat 112, pentru a reclama faptul că pe scara blocului unde locuieşte era zarvă. Echipajul care s-a deplasat la faţa locului l-a găsit pe bărbat în locuinţa sa şi l-a condus la Secţia 5 de Poliţie Braşov, unde a fost audiat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante