Braşov: Afaceristul Dan Cămârzan, arestat pentru 30 de zile

Braşov: Afaceristul Dan Cămârzan, arestat pentru 30 de zile

Tribunalul Braşov a emis, marţi, mandat de arestare pe 30 de zile, pe numele lui Dan Cămârzan, afaceristul inculpat pentru omor.

El este bănuit că ar fi omorât-o pe bunica sa maternă, în locuinţa în care trăia alături de aceasta şi de mama sa.

Cămârzan a ajuns la Tribunalul Braşov pentru a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Braşov în jurul orei 13,00, fiind bandajat la frunte. "Bunica e tata", a spus Cămârzan, întrebat de jurnalişti de ce a omorât-o.

Ulterior, la ieşirea din sala de şedinţe, el a revenit, afirmând că nu a avut probleme cu mama lui, ci doar cu bunica lui, "care e tata". "Gândiţi-vă la Sfinxul de acolo de sus, de la Sinaia şi la capul lui şi cum este viaţa acolo. S-a furat corpul oamenilor", a adăugat afaceristul, la ieşirea de la şedinţa de judecată.

Afaceristul braşovean Dan Cămârzan a fost reţinut luni după-amiaza, fiind bănuit că ar fi ucis-o pe bunica sa, cu care locuia în aceeaşi casă .

"Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în dimineaţa zilei de 6 mai 2019, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a suprimat viaţa bunicii materne, prin exercitarea de violenţe fizice, fapta fiind comisă în locuinţa comună. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare", conform procurorilor.

Afaceristul braşovean Dan Cămârzan, implicat în imobiliare, a fost inclus, în 2010, în topul Forbes, cu o avere estimată la peste 29 de milioane de euro. În 2017 a intrat în atenţia opiniei publice după ce a pornit pe canalul său de YouTube un serial intitulat "I am God". AGERPRES/(A, AS-autor: Diana Dumitru, editor: Karina Olteanu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria