Brașov: Avocatul președintelui Senatului a spus că Tăriceanu a dat la DNA o declarație simplă, la obiect

Brașov: Avocatul președintelui Senatului a spus că Tăriceanu a dat la DNA o declarație simplă, la obiect

Avocatul președintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, Bogdan Cimbru, a declarat vineri că Tăriceanu a dat procurorilor "o declarație simplă, la obiect", iar întrebările au fost "punctuale, tehnice".

'Nu sunt aspecte nici de speculat, nici de interpretat, au fost întrebări punctuale, tehnice, s-a răspuns la fel de punctual și au fost, din punctul meu de vedere, răspunsuri de bună credință din partea unui martor de bună credință. Nu pot să vă dau mai multe detalii, dar pot să vă spun, referitor la aspectul cauzei, că nu a îngreunat cu nimic situația clientului meu, Truică Remus. În ceea ce-l privește pe Truică Remus și handicapul de imagine pe care îl are în fața publicului din România, cred că este mai bine să nu se pripească nimeni cu privire la a trage concluzii în ceea ce privește vinovăția acestuia, tocmai datorită handicapului de imagine pe care îl are față de publicul din România", a spus avocatul Bogdan Cimbru la ieșirea din sediul DNA Brașov, după audierea lui Călin Popescu-Tăriceanu.

Avocatul a mai afirmat că nu există niciun motiv să se schimbe calitatea de martor a lui Călin Popescu-Tăriceanu.

Președintele Senatului și co-președinte al ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a părăsit sediul DNA Brașov, vineri la prânz, audierea lui în calitate de martor durând aproximativ o oră și jumătate.

AGERPRES/(A — autor: Jana Pintili, editor: Mihai Simionescu, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Marele fâs / „Celebra avocată” adusă de frații Tate din America a înfrânt

2 VIDEO Priviți ce făceau soldații ucraineni cu 8 luni înainte ca Rusia să invadeze Ucraina

3 Dezvăluiri de ultimă oră! / „Pâmânt în schimbul păcii” / Șeful CIA a negociat în secret pacea cu Ucraina și Rusia, luna trecută

4 VIDEO Ce o fi căutat liderul PSD Ciolacu la ăsta acasă?

5 Citiți și voi ce se scrie în presa turcă despre războiul din Ucraina...