Brașov: Avocatul președintelui Senatului a spus că Tăriceanu a dat la DNA o declarație simplă, la obiect

Avocatul președintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, Bogdan Cimbru, a declarat vineri că Tăriceanu a dat procurorilor "o declarație simplă, la obiect", iar întrebările au fost "punctuale, tehnice".

'Nu sunt aspecte nici de speculat, nici de interpretat, au fost întrebări punctuale, tehnice, s-a răspuns la fel de punctual și au fost, din punctul meu de vedere, răspunsuri de bună credință din partea unui martor de bună credință. Nu pot să vă dau mai multe detalii, dar pot să vă spun, referitor la aspectul cauzei, că nu a îngreunat cu nimic situația clientului meu, Truică Remus. În ceea ce-l privește pe Truică Remus și handicapul de imagine pe care îl are în fața publicului din România, cred că este mai bine să nu se pripească nimeni cu privire la a trage concluzii în ceea ce privește vinovăția acestuia, tocmai datorită handicapului de imagine pe care îl are față de publicul din România", a spus avocatul Bogdan Cimbru la ieșirea din sediul DNA Brașov, după audierea lui Călin Popescu-Tăriceanu.

Avocatul a mai afirmat că nu există niciun motiv să se schimbe calitatea de martor a lui Călin Popescu-Tăriceanu.

Președintele Senatului și co-președinte al ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a părăsit sediul DNA Brașov, vineri la prânz, audierea lui în calitate de martor durând aproximativ o oră și jumătate.

AGERPRES/(A — autor: Jana Pintili, editor: Mihai Simionescu, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Curtea de Apel și-a declinat competența și a trimis dosarul 10 august spre judecare Tribunalului Bucu…

2 Un imbecil

3 Ani la rând au scos 9.500 de euro zilnic cash din bancă / Ajunseseră să dicteze ziarelor ce să scrie

4 FOTO Larisa Iordache și iluzia optică

5 ULTIMA ORĂ Curtea de Apel a decis redeschiderea dosarului 10 august!