Braşov: Bărbat bănuit că ar fi autorul unei tâlhării de la o casă de schimb valutar, reţinut de poliţişti

Braşov: Bărbat bănuit că ar fi autorul unei tâlhării de la o casă de schimb valutar, reţinut de poliţişti

Un bărbat de 32 de ani, din judeţul Braşov, a fost reţinut joi, fiind bănuit că ar fi autorul tâlhăriei comise, pe 14 octombrie, la o casă de schimb valutar din municipiul reşedinţă, a informat Poliţia Română, într-un comunicat remis vineri.

În urma percheziţiilor efectuate la domiciliul bărbatului, au fost găsite sume de bani în lei, euro şi dolari, în valoare de aproximativ 15.000 de euro.

"În urma a două percheziţii efectuate la data de 22 octombrie, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov au depistat un bărbat de 32 de ani, din judeţul Braşov, bănuit de comiterea unei tâlhării calificate. Fapta ar fi fost comisă la data de 14 octombrie 2020 şi a vizat o casă de schimb valutar din municipiul Braşov. De asemenea, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe mijloace de probă, precum şi 52.000 de lei, peste 3.900 de euro şi 3.200 de dolari", a precizat sursa citată.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov.

Investigaţiile derulate în cauză au fost efectuate de poliţişti din cadrul IPJ Braşov, cu sprijinul Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor Braşov şi cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, a informat sursa citată.

În dimineaţa zilei de 14 octombrie, o persoană mascată a intrat într-o casă de schimb valutar din Braşov şi, după ce a ameninţat angajata firmei, a sustras o sumă de bani.

Poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

2 Când vom circula pe Autostrada Transilvania? Problemele de mobilizare ale UMB dau estimările peste cap

3 Rusia, oameni buni...

4 Misteriosul mesaj al lui Valeri Zalujnîi, la 3 luni după ce a fost dat afară de la conducerea armatei ucrainene

5 Potrivit manualului, dacă Rusia ar fi respectat propria doctrină militară, ar fi cucerit Ucraina în prima etapă a invaziei