Braşov: Bărbat suspectat că şi-ar fi omorât cu cruzime mama, cu mai multe lovituri de cuţit

Braşov: Bărbat suspectat că şi-ar fi omorât cu cruzime mama, cu mai multe lovituri de cuţit

Un bărbat de 32 de ani, din Braşov, este cercetat penal pentru omor calificat, după ce, miercuri, ar fi omorât-o pe mama sa cu mai multe lovituri de cuţit, el urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

"Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au dispus, la data de 6 mai, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat, în vârstă de 32 de ani, sub aspectul comiterii infracţiunilor de "omor calificat", săvârşit prin cruzimi, în forma violenţei în familie. La aceeaşi dată, inculpatul a fost reţinut preventiv, începând cu ora 17.15. La data de 7 mai, inculpatul, aflat în stare de reţinere, va fi prezentat, cu propunere de arestare preventivă, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Braşov", a precizat, într-un comunicat de presă, remis joi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

Potrivit procurorilor, în dimineaţa zilei de 6 mai, aflându-se în locuinţa comună, din municipiul Braşov, bărbatul ar fi aplicat mamei sale multiple lovituri de cuţit în zona feţei, a toracelui şi a abdomenului, cauzându-i decesul.

Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov - Serviciul de Investigaţii Criminale. Cercetările în cauză continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta, a menţionat sursa citată. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată Sharapova în realitate. Restul e photoshop și iluzie...

2 Așa o fi?

3 ...

4 Cum a fost posibilă cea mai mare escrocherie din istoria Silicon Valley

5 ...