Brașov: Dosarul deputatului care a accidentat mortal un bărbat va fi soluționat de Parchetul Inaltei Curți de Casație și Justiție

Brașov: Dosarul deputatului care a accidentat mortal un bărbat va fi soluționat de Parchetul Inaltei Curți de Casație și Justiție

Dosarul penal al deputatului liberal Mihai Donțu, în care acesta este acuzat de ucidere din culpă după ce a accidentat mortal o persoană pe trecerea de pietoni, a fost declinat spre soluționare de la Parchetul Judecătoriei Brașov la Parchetul Înaltei Curți de Casație și Justiție. "Având în vedere calitatea sa de deputat, dosarul a fost declinat spre soluționare, în cursul zilei de marți, Parchetului Înaltei Curți de Casației și Justiție", a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, Alina Comăniță.

Deputatul Mihai Donțu a accidentat mortal, luni seara, în jurul orei 22.00, un bărbat de 60 de ani care s-a angajat corect în traversarea străzii Calea București, pe o trecere de pietoni, într-o zonă cu patru benzi de circulație, unde se circulă cu 70 km pe oră. Mihai Donțu care conducea un autoturism din direcția Brașov spre municipiul Săcele nu a acordat prioritate l-a trecere, lovindu-l mortal pe bărbatul de 60 de ani. Șoferului i s-au recoltat probe biologice la spital, iar rezultatele vor fi făcute publice în două-trei zile, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brașov, comisar șef Liviu Naghi.

Mihai Donțu, în vârstă de 42 de ani, a fost consilier județean în perioada 2000-2008, iar din anul 2008 este deputat, membru al Comisiei Buget Finanțe-Bănci.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”