Brașov: Militarii internați la Spitalul Militar, victimele ale accidentului din Argeș-în afara oricărui pericol

Brașov: Militarii internați la Spitalul Militar, victimele ale accidentului din Argeș-în afara oricărui pericol

Cei doi militari răniți în accidentul produs joi seara în județul Argeș, care se află internați la Spitalul Militar din Brașov sunt în afara oricărui pericol, a declarat, vineri, prefectul Brașovului, Marian Rasaliu.

* LIVE UPDATE Ministrul Apărării: Doi militari cu leziuni mai grave, transferați cu elicopterul la Spitalul Militar din București / Bodog: trei militari au murit (FOTO/VIDEO)

"I-am vizitat în această dimineață, împreună cu șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, colonel Stelian Rechițean. Cei doi militari sunt în afara oricărui pericol. Unul dintre ei are o fractură de claviculă, care nu pune probleme, iar celălalt o rană ușoară la cap și contuzii. Sunt îngrijiți foarte bine, sunt în afara pericolului, dar vor mai rămâne câteva zile în spital. Medicii vor decide când vor fi externați. Ne-au spus că pur și simplu s-au trezit în situația asta. Atât de repede s-au întâmplat lucrurile încât nu pot da mai multe detalii pentru că nu știu. Nu au putut ieși pe picioarele lor, au fost scoși de colegii lor. Ceea ce știu este că cei de la ISU Brașov au intervenit foarte repede și sunt recunoscători pentru acest lucru", a afirmat prefectul.

El a precizat că a anunțat prefectul de la Argeș despre situația celor doi militari. Totodată, Rasaliu a transmis că regretă faptul că trei colegi ai acestor militari au decedat în acest cumplit accident.

AGERPRES/(A-autor: Jana Pintili, editor: Diana Dumitru, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia