Braşov: Numărul de treceri prin turnichetele din Poiană - aproximativ egal cu cel de anul trecut, înainte de pandemie

Braşov: Numărul de treceri prin turnichetele din Poiană - aproximativ egal cu cel de anul trecut, înainte de pandemie

Peste 1,3 milioane de treceri prin turnichetele din Poiana Braşov au fost înregistrate în lunile ianuarie şi februarie, număr aproximativ egal cu cel raportat în perioada similară a anului trecut, au informat, marţi, reprezentanţii Primăriei Braşov.

Conform sursei citate, de la 1 ianuarie, dată la care au fost deschise primele pârtii, s-au înregistrat 1,31 milioane de treceri prin turnichete, în timp ce anul trecut, în perioada similară, când nu existau restricţiile impuse de pandemie, inclusiv obligativitatea reducerii la jumătate a numărului de persoane transportate de instalaţiile pe cablu, numărul acestora a fost de 1,39 milioane.

Anul acesta, zilele cele mai aglomerate în Poiana Braşov s-au înregistrat în februarie, pe data de 3, şi în weekendul 19-21, cu peste 30.000, respectiv, aproape 100.000 de treceri.

Primăria Braşov a mai anunţat că, începând de marţi tarifele pentru transportul pe cablu s-au redus cu aproximativ 50% în timpul săptămânii, urmând ca, de săptămâna viitoare, această reducere să fie valabilă şi în weekend. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”